Z browarami może być licho bo pierwszy postój po około trzech godzinach
Jak to było w jednej znanej komedii "prawdziwy killer nie ma pęcherza. prawdziwy killer ma pompę". Bez przesady, co to jeden browarek A co do samej propozycji to jak najbardziej jestem za, w końcu co byśmy mieli robić te kilka godzin :satan w bierki raczej grać nie będziemy :lol:
Maicroft, nie zawsze firma, która dowozi pracowników do mnie na zakład nawet w 20-kilku osobowym busie ma tacho kierowcom to rybka, bo to raptem jakieś 50 km w jedną stronę, ale widziałem, że tacho mają
[ Dodano: Wto 01 Wrz, 15 14:51 ]
Zamieszczone przez oolsztyniak
Zamieszczone przez rafiki
Jakoś nie umiem na ich stronie znaleźć
Ty już tam nie węsz :P
A co? Zabronisz mi? :P Czy może jest tam coś o czym nam nie powiedziałeś? :satan
Przedstawiamy Państwu ofertę wynajmu autokarów na każdą okazję: Aby uzyskać cenę usługi przewozowej prosimy o skierowania zapytania drogą e-mailową , faxem lub telefonicznie kontakt. SETRA 515 HD EURO 6 SETRA 416 GT HD EURO 5 SETRA 416 GT HD EURO 5 SETRA 416 GT HD EURO 5 SETRA 416 GT HD EURO 5 SETRA 416 …
bohen, jak będą takie jak InterBus Katowice-Rybnik to będzie straszny ścisk...190 cm wzrostu i niby miejsce siedzące miałem, ale warunki średnio komfortowe...
A co? Zabronisz mi? :P Czy może jest tam coś o czym nam nie powiedziałeś? :satan
ta, zostawiamy Cię w piwnicy szpitala :twisted:
bohen, jak będą takie jak InterBus Katowice-Rybnik to będzie straszny ścisk...190 cm wzrostu i niby miejsce siedzące miałem, ale warunki średnio komfortowe...
Po co taki wielki rosłeś?
Bus nie będzie pełny więc spokojnie możesz zając dwa miejsca.
Jeszcze nie wyjechaliśmy a Ty już narzekasz .... :roll:
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
ta, zostawiamy Cię w piwnicy szpitala :twisted:
Mówi się trudno, strata bardzo niewielka
Zamieszczone przez oolsztyniak
Po co taki wielki rosłeś?
Przepraszam? :P bohen, co racja to racja :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Rafiki na 11 stronie tego tematu jest napisana cena.
Miało być 1600 zł ale trochę wzrosła i jest 1800 od osoby.
W związku z podwyżką dostaliśmy możliwość. Wejścia do elektrowni.
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
oolsztyniak, zara zara, miało być 1400 i wzrosła do 1600... czyżby znowu podwyżka na 1800? działacie szybciej niż moja spółdzielnia mieszkaniowa.... :P
coś mi tu mieszacie... na pierwszej stronie było napisane, że w cenie 1400 miało być i ubezpieczenie i wyżywienie.... potem wzrosło to do 1600. a teraz piszesz że 1600 wyjazd plus dodatkowo 200 żarcie i ubezpieczenie? to przecież już 400 zł drozej /...
coś mi tu śmierdzi....
na te 1800 plus jeszcze coś do kieszni to ja nie iwem czy mnie stac....
\wyjaśnij mi to
rafiki, tylko że to jest podwyżka o 4 stówy a nie dwie, czyli nie 200 a 400 zł drozej... a na tyle to ja se chyba nie moge pozwolić zwłaszcza że mi sie dzieciak rodzi za 2 miechy....
aha, teraz widze że nie doczytałem czegoś.....
kurcze, troche drogo te 1800. na samej stronie strefa zero cena jest 1700
Komentarz